TOKO KIKI

TOKO KIKI Dagelijks vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 968 beoordelingen
25 jan 2022 om 20:43 Lekker eten en ruim voldoende. Bestel zeker vaker!
24 jan 2022 om 11:04 Teleurstelling. Ondanks dat we veel matige tot slechte reviews voorbij zagen komen hebben we het toch geprobeerd. Helaas, ook onze eigen ervaring met Toko Kiki is niet positief. Alles was smakeloos. De groene cake was nat. Geen waar voor mijn geld.
23 jan 2022 om 21:10 Lekker eten en een super bezorging! Een aanrader voor wie een lekkere rijsttafel wil eten!
22 jan 2022 om 20:22 Op tijd bezorgd, was erg lekker.
21 jan 2022 om 20:37 Te kleine portie op Dus je hebt geen volle maag van het eten jammet
21 jan 2022 om 6:42 Nasi koening was droog en had weinig smaak, ook de groente had weinig smaak. Lontong was oke, pindasaus was vrijwel smakeloos en de sate ajam was niet gaar genoeg. Tjendol was veel te zoet en waterig. Wadjik en martabak waren redelijk.
18 jan 2022 om 20:34 Ruim van te voren besteld, keurig een telefoontje met de vraag of het goed was dat het een kwartiertje later wordt wegens drukte. Het eten was heet en ruim voldoende, zeer smakelijk!
15 jan 2022 om 20:34 Iets laat, maar dat geeft niks. Het eten was goed warm!
1 jan 2022 om 22:43 Top ....Tot de volgende bestelling !!
29 dec 2021 om 21:25 Lekker eten, vlot bezorgd.
29 dec 2021 om 18:44 Ik vond het superlekker. En ontbrak wel wat in de bestelling.
28 dec 2021 om 21:37 het eten had vertraging maar er werd gebeld met de boodschap en we kregen er zelfs twee lekkere cakejes bij als excuses , wat ontzetten attent