TOKO KIKI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko KIKI. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 19:44 Selamat makan!
8 feb 2024 om 18:26 2x maaltijdmenu met nasi, ei en kroepoek besteld. Helaas kregen we witte rijst bij het rundvlees. Dat was wel jammer. Daarom 4 sterren ipv 5. Voor de rest lekker eten en goed warm!
27 jan 2024 om 20:12 Snel en zeer smakelijk. Nu al vaker besteld en dat bevalt zeer goed.
24 jan 2024 om 21:02 Smakelijk, grote porties en geleverd op de aangegeven tijd
31 dec 2023 om 0:54 Snel en lekker!
21 dec 2023 om 21:12 Gewoon Lekker en grote portie
21 dec 2023 om 19:27 Voor de eerste keer besteld en was giga lekker. Leest de revieuws, maar hoop de volgende keer net zo lekker. Het MOET NIET uit maken wanneer je besteld. Het MOET ALTIJD GOED zijn
19 dec 2023 om 21:24 Bezorging was snel. Eten vond ik tegenvallen. Ik had roti kip en die kip was echt super droog. Weinig saus ook
17 dec 2023 om 1:19 Goed eten en snelle bezorging
14 dec 2023 om 20:44 Snelle levering, goed eten. Ze geven erg grote porties, voor een goede prijs. Ik bestel hier regelmatig, en het is nog nooit tegengevallen. 10/10!
14 nov 2023 om 21:48 Eten besteld om 17.05 en levertijd op 18.00 gezet. 18.05 was het eten er, zelfs met excuses van de altijd vriendelijke bezorger dat hij 5 minuten te laat was… Eten zoals altijd weer prima in orde!!!
14 nov 2023 om 19:09 Weinig voor veel geld. 1/2 porties en droog. Niet voor herhaling vatbaar en zeker geen aanrader